Monday, March 8, 2010

Hölmöläisyyttä Pekka Saurin ja muiden viherkommareiden tapaan rajoittamassa ilmaisun-, sanan- ja harrastevapauksiamme

Marskin pitäisi olla vielä henkinen esikuvamme eikä erilaisten virheiden (vihreiden, lue komujen)

Hölmöläisyyttä Pekka Saurin ja muiden viherkommareiden ja demlajuristien tapaan rajoittamassa ilmaisun-, sanan- ja harrastevapauksiamme

Ei siinä vielä mitään mutta kun ajattelee että entinen suojeluskuntain pääilmoituslehti Hakkapeliitan lisäksi ollut Uusi Suomi sisältää samoja arvottomuuksia sisältävää parashiittiä riesaksemme niin voi tuota Stalinia niin varmaan paskoo riemusta tuhkissaan
---------
Harva sitä ajattelee, mutta Suomessa kun ollaan niin unohdetaan että suurimmassa osassa eurooppaa haulikolla ei ole ikärajaa ollenkaan, eikä sitä lasketa aseeksi lainkaan. Mm Neuvostoliiton aikaan ko itäblogissa haulikko oli ainoa ase jonka tavallinen musikka sai ostaa ja jolla sai metsästää mm täyteisillä eli lyijymötikällä kaatui hirvikin kuin tyhjää.
Katselkaa Kummisetä elokuva tmv. Espanjasta Italiaan haulikko on kuin mustalaisella puukko.
Suomi on pöhkö maa. Odotan koska auto ja leipäveitsi luokitellaan lupaviranomaisten toimin.

Heräsi ylläolevasta facebookissa kyselyä joten ajattelin vielä selventää:

Lehto Seppo Naisten ja miesten oikeudet ajattelin laittaa samalle viivalle joten kaikille haulikko peruspaukutteluun ja hupailuu. Loppuisi pääkaupunkiseudun rusakko- ja kaniongelmakin äkkiä ;)

Kuten monasti tiedämme: Ei sillä ole väliä mitä sanomme tai kirjoitamme. Ihmiset tekevät mielivaltaisia arvovalintoja ja leimauksia vähemmän järkiperäisesti. Mikä koomisinta niin monasti omaksi tuhokseen .. muistanemme profeetta Eliaan?


.. ja kuinka joutui oman kansansa kivittämäksi kuten Seppo Lehto islam- ja maahanmuuttokriitikko



------------

http://ampuma-asekeskustelua.blogspot.com/

-------------------------------------------------